I suka U


Kata si A kepada si Z...I SUKA U..

apa pengertian SUKA itu???

adakah 4 character dalam 1 perkataan ini boleh melambangkan CINTA atau SAYANG?
Dalam perhubungan sesama manusia, SUKA itu mcm2 ertinya..terpulang kepada stiap org mcm mana nak menggunakannya dan memanipulasi nya..bagi I SUKA itu tidak bererti CINTA atau SAYANG..

tapi, bibit2 percintaan I bermula dengan perkataan I SUKA U..tapi, si dia ckp, i jgn rasa serba salah or xselesa..sbb SUKA xsemestinya CINTA dan SAYANG..so I take it easy & lupakan jer perkataan SUKA tu, berkawan mcm biasa..tp lama-kelamaan baru I tahu rupa2nya perkataan SUKA tu sebagai perisai je nak cover la konon..dari Perkataan SUKA rupa2nya boleh menjadi I CINTA kat u..

Moral of the story,...jgn terperangkap dengan I SUKA kat U..

Friday, March 19, 2010 at 8:08 AM

0 Comments to "I suka U"