I suka U


Kata si A kepada si Z...I SUKA U..

apa pengertian SUKA itu???

adakah 4 character dalam 1 perkataan ini boleh melambangkan CINTA atau SAYANG?
Dalam perhubungan sesama manusia, SUKA itu mcm2 ertinya..terpulang kepada stiap org mcm mana nak menggunakannya dan memanipulasi nya..bagi I SUKA itu tidak bererti CINTA atau SAYANG..

tapi, bibit2 percintaan I bermula dengan perkataan I SUKA U..tapi, si dia ckp, i jgn rasa serba salah or xselesa..sbb SUKA xsemestinya CINTA dan SAYANG..so I take it easy & lupakan jer perkataan SUKA tu, berkawan mcm biasa..tp lama-kelamaan baru I tahu rupa2nya perkataan SUKA tu sebagai perisai je nak cover la konon..dari Perkataan SUKA rupa2nya boleh menjadi I CINTA kat u..

Moral of the story,...jgn terperangkap dengan I SUKA kat U..

Friday, March 19, 2010 at 8:08 AM , 0 Comments

if u have nothing to say, dont say anything

If u have nothing to say,dont say anything..
itu sebaiknya daripada ckp perkara merapu dan boleh menyakitkan hati orang atau memalukan orang di khalayak ramai..
kadang-kadang, sesorang tu xtahu nak ckp pe, dan cuba nak create conversation..tapi, kalau xkena gaya dan xde the art of communication, rasanya lebih baik berdiam diri..jd pendiam lagi bagus laaa...

at 3:14 AM , 0 Comments

Lagi 5 minit

Kak Ima baru je cakap lagi 5 minit nak balik..tapi, aku perlukan pertolongan herman mcm mana nak create post ni..almaklumlaaa, aku ni staf yg berintegriti..masa buat kerja, mana leh main blog ke facebook ke..

Baru tanya skit, herman dan aida tergelak..hampeh tul:p

at 1:52 AM , 3 Comments